Hogy mi is ez?

2010.01.19. 19:35

 Kedves alkohollal átitatott / másnaposságtól szenvedő barátom!

Biztos történt már veled olyan, hogy egy görbe este alatt fura, vicces, esetleg égő események történtek veled, a barátaiddal, a környezeteddel, vagy az aszfalttal, amin összetörted a képed. Ismeretlen nevü csajok/pasik, rendőrségi figyelmeztetések, hirtelen oda nem illő dolgok a testeden / szüleid nappaliában. Ezen a blogon szeretném ezeket összegyűjteni. Bebasztál mint a segg? Írd meg nekem!

amnezia@indamail.hu

Kezdetnek írok egy pár sztorit én-, és a haverjaim repertoárjából - ha jól emlékszem, van pár.

A bejegyzés trackback címe:

https://amnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr981685610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chrome46 2010.01.19. 19:50:43

1 hete hetfo, haverral elmentunk inni "1" sort, tudtuk h nem 1 lesz, jo, rendeltunk meg 1et, semmi gond, iszogatjuuk, jon a pincer, tajekoztat minket h kedves vendegeink, legyenek szivesek utolso rendeleseiket leadni, mivel h a vendeglo 11orakor zar, mondtuk a picsanak, h kosz nem kell semmi, index: 3 srac+ 1 csaj melletunk ulnek, 1 asztalnyi tavolsagra, hetfo esti laza wiskeyzesben, 1 literes uveg utan odaszol az egyik srac nekem, h he te szalontai vagy?, mondom igen.. parancsolj, valasz hirtelen jott, nem hezitalt a srac, gyertek segitsetek meginni a maradek wiskeyt, amibol epp h hianyzott, kovetkezo kep, hajnal 7kor kelek havernal, vegig hanytam a matracat, es h hogyan ertem haza, fingom sincs... shit was so cash, bocs a helyesirasi es fogalmazasi hibakert.
süti beállítások módosítása